Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Drielanden
WC Drielanden Triasplein 98
3845 GD HARDERWIJK

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Drielanden úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Stap in de betoverende wereld van Bellini likeuren

Stap in de betoverende wereld van Bellini likeuren!

Waar elke druppel een verhaal vertelt van passie, traditie en ongeëvenaarde kwaliteit. Sinds 1971 hebben zij zich als een toonaangevend Italiaans familiebedrijf geprofileerd, gedreven door een grenzeloze liefde voor distillaten en een onverzettelijke. De reis begon bescheiden, maar door de jaren heen hebben zij zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in de gedistilleerde drankenindustrie. Met meer dan 50 jaar aan expertise en een voortdurende drang naar vernieuwing, blijven we de normen verleggen en onze passie wereldwijd verspreiden.

Bellini likeuren - uw topSlijter nb website

Welkom in de wereld van genot, waar Bellini mensen graag wil trakteren op hun verrukkelijke Italiaanse dranken. Laat u betoveren door de heerlijke selectie van ‘’Liquore Crema's’’ oftewel créme likeuren. Allen doordrenkt met de authentieke smaak van Italië en bereid met o.a. verse volle melk en room.

De Bellini smaken van úw topSlijter
Proef de verfrissende zoetheid van Liquore Crema Limone, de zachte en verleidelijke smaak van Liquore Crema Pistacchio, de romige weelde van Liquore Crema Nocciola, de sappige en fruitige tonen van Liquore Crema Frutti di Bosco en de exotische verleiding van Liquore Crema Melone. Deze likeuren zijn heerlijk puur te consumeren!

Maar er is nog meer! Met een aantal van deze verrukkelijke smaken kunt u zelf in een handomdraai cocktails maken.

Laat u betoveren door de verleidelijke ‘’Pornstar Bellini’’, doordrenkt met de Bellini Melone, een ware explosie van smaak die uw zintuigen zal prikkelen. Of kies voor de sprankelende ‘’Limontini’’, met de frisheid van de Bellini Limone, een drankje dat u meevoert naar een zonnige Italiaanse dag. En vergeet zeker niet de ‘’Frutini’’, bereid met de fruitige Bellini Frutti Di Bosco.

Benieuwd naar deze Bellini’s? Kom langs in onze winkel en informeer.

Saluti!

Klik hier voor alle aanbiedingen